Sorozat készül a Valami Amerikából

Kolosi Péter, az RTL tartalomszolgáltatási és programigazgatója a SorozatWiki podcastban való szereplése során több műsorral kapcsolatban is izgalmas híreket osztott meg.

Kolosi elárulta, hogy Herendi Gábor, a Valami Amerika filmtrilógia rendezője sorozatot készít az RTL+ streaming platformjára. Bár túl sok részletet nem árult el, Kolosi utalt arra, hogy az új sorozat a régi "Valami Amerika" trilógiához kapcsolódik majd.

Kolosi azt is bejelentette, hogy folytatódik Gyertek át! új , de sajnos a Nagy fehér főnöknek nem lesz új évada. 

Emellett az RTL+ előfizetők még a nyár előtt megnézhetik a Mellékhatás második évadát. Az RTL csatornán új napi sorozatra számíthatnak a nézők, amelyet Kalamár Tamás, a Barátok közt egykori alapító-producere készít. Néhány műsor azonban nem tér vissza, köztük a Mestercukrász és a Konyhafőnök VIP, ugyanakkor a Konyhafőnök civil változata folytatódik. Végül Kolosi megemlítette, hogy jön az Álommeló című valóságshow is, és elkészül a Drága örökösök hatodik évada is.

vígjáték | zenés

A Valami Amerika 3 története szerint, Tamás, Ákos és András, a balek testvérek minden eddiginél lehetetlenebb helyzetbe kerülnek a szélhámos Alexnek köszönhetően. A... több»