Sötét és baljós előzetest kapott a Daredevil 3. évada

Matt Murdock hamarosan visszatér kedvenc streaming-csatornánkra, hogy egy sokkal baljósabb, sokkal sötétebb és sokkal gonoszabb helyre vigyen el minket, mint az előző évadokban.

Legalábbi a Daredevil harmadik évadjának ízelítője – amelyben a Netflix a sorozat érkezésének hivatalos időpontját (október 19.) jelentette be – valami ilyesmit szeretne nekünk mondani, kontrasztos, szinte fekete-fehér, és egy csipetnyit véres képeivel.

Bár sok jelenet vagy újdonság nincs az alig egy perces videóban, az kiderül, hogy az álruhás igazságosztó és ügyvéd továbbra is kész arra, hogy véget vessen az utcákon és a tárgyalótermekben tomboló erőszaknak és igazságtalanságnak még akkor is, ha választott küldetése olyan kihívások elé állítja, amelybe egy átlagos ember beleroppanna.

A karakterrel számtalan dolog történt a sorozat kezdete óta, mindennapos dolog számára a küzdelem, az agresszió és az emberi kegyetlenség. Az ízelítő mellé új poszterek is érkeztek, amik talán arra utalnak, hogy Murdock új úton próbálja meg érvényesíteni az akaratát még akkor is, ha emiatt netán a dolgok legmélyére kell süllyednie.

A teaser után valószínűleg hamarosan érkezik az előzetes is, amiből talán több konkrétum derül majd ki – de azt már sejthetjük, hogy milyen hangulatot kapnak a következő részek.