2018.02.15   szerző: hp   hozzászólások: 0

Nemzetközi előzetes érkezett az év egyik legjobban várt filmjéhez, a Ready Palyer One-hoz.

Spielberg sci-fijének új előzetese rendesen odapakol a látványnak

Már csak hetek kérdése, és a mozikban az ikonikus rendező, Steven Spielberg új sci-fije, a Ready Player One, így a stúdió alaposan rápörgetett a film körüli hájpra. Ennek egyik államosát jelenti a friss nemzetközi előzetes is, mely tartalmaz néhány eddig nem látott képkockát.

A film hivatalos szinopszisa:

A valóságban nincs semmi jó. Szerencsére nem is kell törődnünk vele. 2044-ben már mindenkit beszippant a világot átfogó virtuális játék, az OASIS, amelyben mindenki a maga választotta avatárjával vehet részt: és nem szembesül semmi rosszal, ami a játékon kívül várná. Amikor az OASIS-t feltaláló és a céget alapító James Halliday meghal, a végrendeletéből kiderül, hogy elrejtett néhány titkot a rendszerben. Aki ezekre rátalál, mesés gazdagságot nyerhet. Wade 18 éves, és az egész életét a játékban töltötte. Nekivág a kalandnak, és nem törődik vele, hogy az élete a tét. De nemcsak az, amelyiket a játék számára használ… hanem a valódi is.

A produkció főbb szerepeiben olyan színészeket láthatunk majd, mint Hannah John-KamenT. J. MillerBen MendelsohnTye SheridanSimon PeggMark Rylance és Olivia Cooke, míg a forgatókönyvet Ernest Cline és Zak Penn írják.

Ready Player One 2018. március 30-án érkezik a mozikba.

akció | kaland | sci-fi

A valóságban nincs semmi jó. Szerencsére nem is kell törődnünk vele. 2044-ben már mindenkit beszippant a világot átfogó virtuális játék, az OASIS, amelyben mindenki a maga... több »