2019.09.23   szerző: hp   hozzászólások: 0

A Rambo 5 sztárja, Sylvester Stallone Jimmy Fallon esti show-jában járt, ahol felmerült legújabb projektje Dolph Lundgrennel, ennek kapcsán pedig a Rocky IV mellett sem mehetett el szó nélkül.

82 Rocky IV  (1985)

A közelmúltban számoltunk be arról, hogy a Creed II után újra együtt dolgozik majd Sylvester Stallone és Dolph Lundgren, ezúttal azonban nem egy mozifilm, hanem egy televíziós akció sorozat kapcsán.

Stallone, aki épp a Rambo 5 sajtókörútjának állomásait abszolválja Jimmy Fallonnál vendégeskedett, ahol nem csak ez, de az első találkozása Lundgrennel is szóba került.

Az idén 73 éves akciósztár elmondta, hogy nagyon nehezen találta meg a Rocky IV-beli ellenfelét. Focistákban és hatalmas pankrátorokban akkor sem volt hiány, de valahogy egyiket sem találta megfelelőnek. Aztán egyszer csak megjelent Lundgren.

„Gyűlöltem. A haja, azok a széles vállak, egyszerűen hibátlan volt. A vádlija is látszott a nadrágszárán, izmos volt. Az igazi Terminátor. Egyszerűen utáltam, annyira tökéletes volt. És ha én így érzek, akkor biztosan a világ is így fog, gondoltam” - idézte fel az első találkozás emlékét Stallone, aki a szóban forgó sorozat mellett már javában tervezi az újabb Feláldozhatók-filmet, melyben ismét együtt áll majd kamerák elé Dolph Lundgrennel.