Stallone: Gyűlöltem Dolph Lundgrent

Azt már tudjuk, hogy Sylvester Stallone és Dolph Lundgren ma már jó barátságot ápol, és egy új tévésorozaton dolgoznak együtt, de nem volt ez mindig így. 

A közelmúltban számoltunk be arról, hogy a Creed II után újra együtt dolgozik majd Sylvester Stallone és Dolph Lundgren, ezúttal azonban nem egy mozifilm, hanem egy televíziós akció sorozat kapcsán.

Stallone és Lundgren első találkozásának idején persze még szó sem volt életre szóló barátságról.

A 70-es éveiben járó akciósztár elmondta, hogy nagyon nehezen találta meg a Rocky IV-beli ellenfelét. Focistákban és hatalmas pankrátorokban akkor sem volt hiány, de valahogy egyiket sem találta megfelelőnek. Aztán egyszer csak megjelent Lundgren.

„Gyűlöltem. A haja, azok a széles vállak, egyszerűen hibátlan volt. A vádlija is látszott a nadrágszárán, izmos volt. Az igazi Terminátor. Egyszerűen utáltam, annyira tökéletes volt. És ha én így érzek, akkor biztosan a világ is így fog, gondoltam” - idézte fel az első találkozás emlékét Stallone, aki a szóban forgó sorozat mellett már javában tervezi az újabb Feláldozhatók-filmet, melyben ismét együtt áll majd kamerák elé Dolph Lundgrennel.