Stallone írja Jason Statham új filmjét, és ezt látni kell majd!

A Miramax korábbi vezetőjének, Bill Blocknak új produkciós cége egy elképesztő projekttel készül előrukkolni.

Már zajlanak ugyanis a című projekt előkészületei, amelyről már most tudható, hogy Jason Statham lesz látható a főszerepben, a forgatókönyvet ráadásul Sylvester Stallone írja, aki a 2019-es Rambo óta nem ragadott tollat.

A film egyébként a Levon Cade regénysorozatot adaptálja, amelyből mostanáig mintegy 11 epizód jelent meg. A történet szerint hősünk csak egy normális életre vágyik, így az építőiparban próbál meg elhelyezkedni, amikor azonban főnkének a lánya eltűnik, újra kénytelen latba  vetni régi képességeit, amelyek egykor legendássá és egyben hírhedté tették őt.

A produkciót egyébként David Ayer rendezi majd. “Nagyon örülök, hogy a Levon's Trade című filmben újra összeállhatok néhány legtehetségesebb és legrégebbi partneremmel. David Ayerrel először a Harag című filmben dolgoztam együtt, és azonnal világossá vált, hogy ő egy olyan rendező, aki a pályája csúcsán van. Jason és én már számos filmben dolgoztunk együtt, legutóbb pedig a A méhész kapcsán volt szerencsék ehhez” - nyiatkozta nemrégiben Block.