Stallone megerősítette: jön a Feláldozhatók 4

Sylvester Stallone már korábban megemlítette, hogy lesz folytatása a Feláldozhatóknak, és most hivatalos megerősítést is kaptunk róla, hogy a Feláldozhatók 4 sínen van.

Miután a Millenium Films fontos szerződést között a Dadi-val a kínai filmterjesztéssel kapcsolatban, már semmi sem áll a projekt útjába, hogy megvalósuljon, bár a tervezett stábról még semmit sem lehet tudni (Stallone benne lesz, az biztos).

A 2010-ben megjelent első rész teljesen felpezsdítette az akciófilm-rajongókat világszerte, és igen szórakoztatónak bizonyult olyan sztárokat látni egy filmben, mint Bruce WillisJason Statham, Arnold SchwarzeneggerJet LiDolph Lundgren és Mickey Rourke – ez a recept még két film erejéig bőven vitte a dolgot, ám eddig nem volt biztos, hogy még egy részt ki fognak hozni belőle.

A Deadline értesülései szerint a negyedik részt jövő májusban kezdik el forgatni – ám a kínai terjesztés nem csak a Feláldozhatók-sorozatnak jó hír, hanem a Rambo 5: Utolsó vér-nek is, ami szeptemberben kezd majd el forogni. Stallone meglehetősen elfoglalt mostanában, mert jelenleg a Creed II.-n dolgozik, és a jelek szerint a következő években sem nagyon megy majd szabadságra.

A nagy kérdés még az, hogy Schwarzenegger hajlandó-e a visszatérni a Feláldozhatókba, mert korábban úgy nyilatkozott, hogy nem igazán érdekli dolog. Hacsak nem találnak ki neki valami jobbat a forgatókönyvírók, mint hogy egy mondatos poénokkal dobálózzon egyszer-kétszer. Holott a filmek sava-borsát a rajongók szerint épp a Stallone és Schwarzenegger párosa adja, akik vállat vállnak vetve küzdenek az Akciókirály képzeletbeli koronájáért. Hátha őt is meg lehet majd győzni arról, hogy jó móka lesz.