Stallone nem kér a női FeláldozhatókbólA kép forrása: Warner Bros.

Az új Szellemirtók kapcsán ismét felmerült a Feláldozhatók spinoffjának lehetősége.

Napokon belül debütál az amerikai mozikban a Szellemirtók rebootja, így ismét szárnya keltek a pletykák a női Feláldozhatók körül.

Sylvester Stallone, a The Expendables - A feláldozhatók trilógia producere és sztárja elmondta, hogy nem szerepel a tervei között a franchise további bővíteni. Ezzel együtt világossá tette, hogy semmilyen szerepet nem vállalt szerepet a női Feláldozhatók-ban (Expendabelles), vagyis producerként sem kíván részt venni a produkcióban.

A sikerfilm női spinoffjáról az első hírek 2012-ig vezetnek vissza, de jelenleg csak annyi a biztos, hogy Hollywood nem mondott le a produkcióról. A főszerepekre egyebek mellett korábban olyan nevek merültek fel, mint Sigourney Weaver, Uma Thurman, Michelle Rodriguez, Kate Beckinsale, Gina Carano és Milla Jovovich. Úgy tűnik azonban, hogy a stúdiók ki akarják várni, miként teljesít a kasszáknál a női Szellemirtók, és hogyan haladnak a szintén női főszereplőkkel készülő Ocean's Eleven munkálatai. A siker esetén biztosak lehetünk benne, hogy a fogunk még hallani a következő Feláldozhatók-projektről.