A tavaly ősszel mozikba került Utolsó vér úgy tűnik, végleg lezárta John Rambo történetét, noha a film enyhén szólva se lopta be magát igazán a rajongók szívébe.

Maga Stallone is úgy nyilatkozott a produkcióval kapcsolatban, hogy nem teljesen van megelégedve a végeredménnyel, és hogy valójában teljesen más elképzelései voltak a filmmel kapcsolatban. A közelmúltban azonban elérhetővé vált a Amazon Prime és az Apple TV műsorkínálatában a film hosszabb változata, amely a készítők reményei szerint nagyobb sikert arat majd, mint a mozikba került verzió.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

SEE THE REAL JOURNEY - “ YOU JUST DON’T TURN IT OFF!!!! “ MAKE IT #1 THIS WEEKEND ! ( He could be back ) Much respect , Sly .

Sly Stallone (@officialslystallone) által megosztott bejegyzés, Júl 2., 2020, időpont: 8:13 (PDT időzóna szerint)

Maga Sly egy korábbi interjúban pedig arról is beszélt, hogy bár lennének még ötletei a történet folytatására, Rambo 5 fogadtatása után mindez aligha készül el majd. Némi reménysugár azonban megcsillant azt illetően, ha az újra kiadott Utolsó vér fogadtatása pozitívnak lesz mondható, úgy jó eséllyel akár további folytatást is kaphat a franchise.