Star Wars-botrány: A Lucasfilm kényszerített, azt mondtam, soha többet - újra megszólalt Gina Carano

Hatalmas botrány alakult ki a napokban Gina Carano körül. A Mandalorian sztárját ugyanis azonnal menesztette a Lucasfilm, miután egy holokauszt relativizáló instasztorit tett közzé.

A rajongók nagy része szinte követelték Carano kirúgását, a Lucasfilm pedig rövidesen közleményt is adott ki azzal kapcsolatban, hogy a színésznő semmilyen munkakapcsolatban nem áll már velük a stúdiónál.

Az események innentől fogva pedig felpörögni látszanak, hiszen a későbbiekben Carano be is jelentette, hogy máris felkérést kapott Ben Shapiro következő filmjéhez, amellyel lényegében álmai projektjét valósíthatja meg.

Az nem titok, hogy a stúdió már jóval korábban szeretett volna megválni tőle közösségi médiában okozott kisebb-nagyobb botrányai miatt, ám úgy tűnik, hogy a legutóbbi ügyével végleg betelt a pohár. Carano viszont a napokban ismét megszólalt egy korábbi esettel kapcsolatban.

“Az előző évben, még mielőtt a Mandalorian második évada debütált volna, kérték, hogy az ő közleményüket tegyem közzé egy bocsánatkérés kapcsán. Ezt először elutasítottam, majd benyújtottam a saját megfogalmazásomat” - nyilatkozta Carano, majd hozzátette, hogy az ügy lényegében a transzneműek Twitteren történő megszólítása körül alakult ki félreértés, amelybe saját állítása szerint nem is szeretett volna belefolyni.

“Ez nagyon szomorú volt a számomra, de végül beleegyeztem, mert nem szerettem volna megannyi ember munkáját tönkretenni, akik a szérián dolgoztak, viszont azt mondtam magamnak, hogy ez volt az utolsó ilyen eset” - mondta Carano, aki azt is elárulta, hogy menesztéséről ő maga is a közösségi médiában értesült.