A Matthew Vaughn által rendezett Argylle: A szuperkém című kémfilm a február eleji premier után április 12-től lesz elérhető az Apple TV+-on, várhatóan Magyarországon is.

A rendkívül magas, 200 millió dolláros gyártási költség ellenére a film nyitóhétvégi bevétele meglehetősen szerény, 18 millió dollár volt, amit ráadásul gyenge kritikai fogadtatás kísért.

Matthew Vaughn kémthrillere egy világon átívelő kémtörténetben Bryce Dallas Howard alakítja az írót, Elly Conway-t, akinek az élete váratlan fordulatot vesz, amikor könyveinek története, amely egy globális kémszindikátust leleplező szuperkém, Argylle kalandjait meséli el, valósággá válik. Ellynek, társa, a macskaallergiás kém, Aiden (Sam Rockwell) oldalán, menekülnie kell, miközben valóság és fikció összemosódik.

A film  Bryce Dallas Howard, Henry Cavill, Sam Rockwell, Samuel L. Jackson, Bryan Cranston, John Cena és Catherine O'Hara szereplésével forgatott film itthon 200 millió forintos bevételt termelt, ugyanakkor a közönség nem volt túlságosan elragadtatva tőle, itt a mafabon 57 százalékra értékelték.

akció | thriller

Az Argylle című kémthrillerbe az Egyesült Államokban, Londonban és más egzotikus helyszíneken kísérhetjü el Argylle-t, a szuperkémet világjáró kalandjain. Közben több... több»