Streaming tipp: Ezt az 5 új sorozatot nem érdemes kihagynod ezen a héten (március 18-24, Netflix, Disney+, AppleTV+)

Jövünk ismét a heti ajánlónkkal, ami a streamingre érkező újdonságokat szemlézi! Ezen a héten végre befut A 3-test probléma (mi már nagyon vártuk!), jön a kultikus, 90es évekbeli X-Men rajzfilmsorozat folytatása, méghozzá az eredti stílusban: X-Men '97 és még néhány különlegesség is csatlakozik a műsorkínálathoz!

Amennyiben van előfizetésed adott szolgáltatóhoz, ahol a kiválasztott néznivalódat adják, csak menj a mafab adatlapra és keresd meg a streaming ikont a "Hol nézheted" fül alatt. Kattints és máris indulhat a lejátszás!

#5

59 A 3-test probléma  (2024)

(18) (2)

dráma | fantasy | kaland

Netflix

A sorozatban az emberiség első alkalommal lép kapcsolatba egy idegen civilizációval. több»

A Netflix egyik legjobban várt közelgő sorozata végre itt van! Ez egy összetett és nagyszabású sorozat, amely (nagyon leegyszerűsítve) egy asztrofizikusról szól, aki egy olyan felfedezést tesz, amely az emberiséget egy hatalmas földönkívüli fenyegetéssel állítja szembe. Ezt az adaptációt a Trónok harca showrunnerei készítették, szóval számítsunk arra, hogy egy epikus méretű, nagyszabású sci-fi tarol le mindent. A szereplők között ott van Benedict Wong, John Bradley, Rosalind Chao, Jonathan Pryce és Liam Cunningham. A nyolcrészes sorozat teljes egészében március 21-től, csütörtöktől lesz megtekinthető a Netflixen.
#4

80 Palm Royale  (2024)

(1)

dráma

Apple TV+

A Palm Royale egy igazi underdog történet, amely Maxine Simmons útját követi, amint megpróbál betörni a Palm Beach-i előkelő társaságba. Miközben Maxine megpróbálja átlépni... több»

Az Apple TV+ dráma premierje március 20-án, szerdán lesz. A Palm Royale az 1960-as évek napsütötte Floridájába kalauzol el bennünket, ahol a felső tízezer feszültségei várnak ránk. A sorozat középpontjában a Kristen Wiig által alakított Maxine Simmons áll, egy feltörekvő társasági hölgy, aki megpróbál felkapaszkodni a Palm Beach-i előkelő társasági létra fokain. Sajnos "nincstelenként" nem igazán keresett, ami még bonyolultabbá teszi az elfogadásért folytatott küzdelmét. Wiig mellett Laura Dern, Allison Janney, Leslie Bibb és az énekes Ricky Martin is szerepelnek a sorozatban. A Palm Royale első három epizódja március 20-án, szerdán érkezik az Apple TV+-ra, a továbbiak pedig onnantól kezdve hetente érkeznek.
#3

88 X-Men '97  (2024)

akció | animáció | kaland

Disney+

Az 1992-ben kiadott X-Men animációs sorozat folytatása. X professzor halálát követően Rozsomák és Vihar próbálják összeszedni a csapatot és folytatni vezetőjük örökségét.... több»

Disney+ animációs szuperhősös sorozat március 20-án, szerdán érkezik! Néhány szuperhősrajongó még gyerekkorából emlékezhet az X-Men animációs sorozatra. Az X-Men '97 ennek a folytatása. Az X-Men '97 szó szerint az X-Men: The Animated Series után veszi fel a történetet. A címadó szuperhőscsapatot követhetjük, amint veszélyes fenyegetésekkel néznek szembe, és megtanulnak jobban együttműködni. Ez az első X-Men-projekt, amelyet a Disney készít, mióta a karakterek jogai visszakerültek a vállalathoz. Az X-Men '97 két epizódja március 20-án, szerdán kerül fel a Disney +-ra, a továbbiak pedig május 15-ig, szerdáig hetente érkeznek. Egy újabb évadot már megerősítettek, és még több várható.
#2

dokumentum | krimi

Netflix

Egy dokumentumfilm-sorozat a New York nyomozói és ügyészei által megoldott ügyek feltárásáról. több»


Szereplők: Dick Wolf
A Netflix true crime doku-sorozata március 20-án, szerdán jelenik meg - a teljes sorozat egyben kerül fel. A Law & Order mögött álló tévés producer új sorozatot készített a Netflix számára, ami ezúttal valós eseteket mesél el. New York környékén történt gyilkosságokat tekint át az érintett nyomozók és ügyészek szemszögéből. A sorozat öt epizódból áll, mindegyik egy-egy ügyet vizsgál.
#1

valóságshow

Netflix

A sikeres első évadot követően újabb versenyzők állnak a kihívások elé. A száz remek fizikummal rendelkező résztvevő versenybe száll a fődíjért és a dicsőségért. több»

A Netflix sorozata március 19-én, kedden tér vissza a második évaddal, miután az első évad meglepő sikert aratott azzal, hogy 100 sportolót tett ki kemény próbáknak. Az "Underground" alcímet viselő Physical: 100 2. évada megtartja elődje formátumát: 100, fizikai képességeik csúcsán lévő versenyzőt állóképességi versenyszámok sorozatának vetnek alá, kieséses rendszerben, hogy megpróbáljanak 300 millió koreai won (kb. 236 000 dollár) nyereményt nyerni. A 2. évad felrázza a dolgokat azzal, hogy az eseményeket egy hatalmas földalatti bányában rendezik meg.