Súlyos kérdéseket vet fel a John Wick 3 új forgatási videója

A John Wick: 3. felvonás - Parabellum forgatása nagy lázban tartja New Yorkot: bár a hivatalos történet szerint a film nem csak a városban játszódik, a forgatás maga ott kezdődött pár hete, és a szemfüles civileknek köszönhetően már több videóval gazdagabbak vagyunk, amiken igazi betekintést nyerthetünk a forgatásba - és amelyek olyan kérdéseket vetnek fel, hogy ki éli túl a harmadik részt?

A 3. John Wick-film több izgalmat tartogat számunkra: például a Halle Berry által megformált, Sofia nevű karaktert, akiről még nem lehet túl sokat tudni – de egyre inkább úgy tűnik, hogy nem Wick ellen, hanem Wick oldalán harcol majd. Ahogy Laurence Fishburne is, és aki az egyik videó tanulsága szerint nem biztos, hogy túléli a történetet. A videón a színész látható, amint elenged egy fehér galambot, mint a béke jelképét, ám a jelenetben résztvevő másik karakter nem veszi az üzenetet, és karddal csap le a Fishburne-re. Hacsak nincs a történetben egy olyan csavar, ami végül megmenti Bowery King karakterét, akkor lehet, hogy tőle tényleg el kell búcsúznunk majd.

Egy másik, rövidke videón a főszereplő Keanu Reeves-t látjuk egy motorbaleset után, amint hiába próbál meg felkelni, nem tud – viszont veszélyesen közel kerül hozzá valaki, aki minden bizonnyal nem segíteni akar neki.

A történet nagy részét igyekeznek titokban tartani a kíváncsi szemek és a sajtó előtt – bár ezzel párhuzamosan természetesen az érdeklődést is fenn szeretné tartani. Chad Stahelski szerint egy sokkal intenzívebb filmre számíthatnak a rajongók, mint az első két alkalommal, és ezúttal arra is fény derül, hogy miért felvonásokban mérik az időt John Wick univerzumában.

A film 2019 május 19-én kerül a mozikba – azaz kevesebb mint egy év múlva megtudjuk a válaszokat a kérdéseinkre. Addig is: ha kíváncsi vagy a forgatásra, akkor itt csemegézhetsz!

 

Another glimpse of filming! ???? #keanureeves #johnwick3 #filming #thecontinental

Keanu Reeves ™ ???? (@keanureeveskudos) által megosztott bejegyzés,

Máj 22., 2018, időpont: 1:36 (PDT időzóna szerint)

 

So glad to see Laurence Fishburne back for this one! ???????????????????????? #keanureeves #kcr #laurencefishburne #johnwick3 #neo #morpheus #thematrixreunion #newyorkcity

Keanu Reeves ™ ???? (@keanureeveskudos) által megosztott bejegyzés,

Máj 20., 2018, időpont: 2:35 (PDT időzóna szerint)