Komoly vádakkal állt elő Pamela Anderson, miszerint Tim Allen a nemi szervét mutogatta neki, amikor a színésznő 23 éves volt.

Anderson minderről a hamarosan megjelenő Love, Pamela című memoárjában ír, illetve érkezik a Pamela közelről című dokumentumfilm. A vádakkal kapcsolatban egyébként Tim Allen is megszólalt, a színész elutasította az állítást. “Soha nem tennék ilyesmit. Ez nem történt meg” - jegyezte meg a színész a Variety magazinnak adott interjúban.

A hamarosan megjelenő memoárjának egy részletében, Anderson azt mondta, hogy az incidens a Házi barkács forgatásán történt 1991-ben. “A forgatás első napján kisétáltam az öltözőmből, Tim pedig a folyosón volt a köntösében. Kinyitotta a köntösét, és gyorsan megvillantotta, ami alatta volt” - írja Anderson.

“Azt mondta, hogy ez így fair, mert már látott engem meztelenül. Most már kvittek vagyunk” - tette hozzá a színésznő. Anderson a Házi barkács 22 epizódjában szerepelt 1991 és 1992 között.

A hamarosan megjelenő Love, Pamela című könyvében, Anderson a 2022-es Hulu-sorozatról, a Pam és Tommy-ról is beszél, amelynek középpontjában a volt férjével, Tommy Lee-vel kirobbant szexvideó-botránya állt. 

“A Tommyval való kapcsolatom volt talán az egyetlen alkalom, amikor igazán szerelmes voltam” - jegyzi meg Anderson, illetve azt is hozzáteszi, hogy a botrány tönkretette a kapcsolatukat és az életüket is hosszú időre.

“Megbocsáthatatlan, hogy az emberek még a mai napig is azt hiszik, hogy hasznot húzhatnak egy ilyen szörnyű élményből, nemhogy egy bűncselekményből” - írja Anderson.

dokumentum | életrajzi

A popkultúra ikonjának, Pamela Andersonnak az életét követhetjük nyomon, soha nem látott archív felvételek és személyes naplók segítségével. több»

Rendező: Ryan White
Szereplők: Pamela Anderson