Sylvester Stallone reagált az őt ért gyűlölethullámra, ezzel vége a botránynak?

A napokban számoltunk be a Sylvester Stallone körül kialakult botrányról, miután szabályosan össztűz zúdult a színészre a közösségi médiában.

A botrányt az a hír váltotta ki, hogy a színész egy drágább ingatlant vásárolt Floridában, majd pedig tagja lett a Donald Trump birtokában lévő Mar-a-Lago klubnak. Emiatt többen rasszistának, extrémistának és néhány helyütt fasisztának titulálták a színészt.

Stallone mindenesetre reagált a vádakra, amellyel alighanem elejét vette minden olyan támadásnak, amelyek károkat okoztak volna a karrierjében, a legtöbben ugyanis a színész ellehetetlenítését követelték a bejegyzésekben.

“Szeretném mindenkivel közölni, hogy ez egyszerűen nem történt meg. Ez nem igaz. Ez soha nem történt meg. Nem szeretnék senkivel sem tiszteletlen lenni, egyszerűen csak nem vagyok tagja ennek a klubnak” - reagált a támadásokra Sly.

Stallone egyébként hivatalosan sohasem tett politikai állásfoglalást néhány pályatársához hasonlóan, mindenesetre a rajongók számára felemelő lehet, hogy a színésznek sikerült rámutatni, hogy a fenti vádak csupán híresztelésnek bizonyultak.