Szappanopera sztár lesz a következő James Bond?

A Hollyoaks egykori sztárja, Ricky Whittle is az esélyesek közt az ikonikus brit titkosügynök szerepére.

Miközben a rajongók tűkön ülve várják, hogy mozikba kerüljön a 25 James Bond-film, a háttérben már javában keresik a visszavonuló Daniel Craig utódját.

Az utóbbi hónapokban legtöbbször Idris Elba neve merült fel a szerep kapcsán (emlékeztek még Craig és Elba a Golden Globe-gálán készült, egyesek szerint árulkodó fotójára?), és bár sokan látnák a Luther sztárját Bondként, a stúdió és a színész is tagadta, hogy tárgyalnának egymással. 

Most pedig egy újabb színész jelentkezett be (illetve, jelentették be) a szerepre, név szerint Ricky Whittle, akit a legtöbben a Hollyoaks nevű szappanopera Calvin Valentine-jaként ismerhetnek.

Whittle neve nem is olyan régen a Unibet nevű online fogadási portálon tűnt fel a semmiből a legnagyobb esélyesek közt, megelőzve többek között Henry Cavillt, Michael Fassbendert vagy Taylor Kitsch-et. Hogy milyen értesülése alapozta a portál az 1:20-hoz esélyt, nem tudni, de valószínűleg érdemes lesz odafigyelni Whittle nevére a közeljövőben. Persze arról se feledkezzünk meg, hogy Tom Hardyt is nagyon sokan szívesen látnát az ügynök szerepében.

A 007 Nincs idő meghalni idén szeptemberben érkezik a mozikba. A főbb szerepekben Craig mellett a 007 Spectre Bond-lánya, Léa Seydoux, valamint Ben Whishaw, Naomie Harris és Ralph Fiennes is visszatér.

akció | kaland | thriller

Az ikonikus brit titkosügynök, James Bond megpróbálja a háta mögött hagyni a múltját, kilépve az MI6-ből és a feladva a királynő és a korona védelmét Jamaicán telepszik... több»

 

 

 

 

View this post on Instagram

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Getting my dapper on. Not in bed by 9pm and in a suit???????? Thanks to @ebonymagazine for naming myself on their #Ebonypower100 list. Was a great night surrounded by beautiful, talented peeps. Thanks also to my #starz producer carmi and #starz pr team for supporting me on the night #AmericanGods #shadowmoon #season2iscoming #meninsuits #fashion #cosheEuropean

A post shared by Ricky Whittle (@rickywhittle) on

Dec 3, 2018 at 2:04pm PST