Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
85%

Luther (2010-2019)

Luther
Filmadatlap
 
41
Szereplők
6
Vélemények
190
Képek
3
Videók

Galéria (190)

Videók (3)

 
trixxy   2023. 02. 21.

legújabb vélemény

0

Szuper sorozat, minden egyes rész leköti a figyelmet, nincsenek üresjáratok. Fura, hogy ilyen rövidek az évadok, de igazából egy-egy történetnek pont elég az a pár rész, hogy ki tudjon bontakozni. Idris Elba zseniális, de nem tudnék olyan szereplőt m... több»

 
Gigi   2016. 12. 28.

0

Nálam benne van a TOP 10-ben. Nagyon jó, fordulatos, izgalmas, de nem túlpörgős történet, a karakterek nagyon kidolgozottak, a színészek játékára pedig nem tudok mást mondani, mint hogy zseniális.

 
bambula   2015. 05. 06.

0

Nagyon izgalmas sorozat, mindenkinek megér egy próbát legalább. Kicsit eltúlzott, az volt az érzésem, de ez nem feltétlenül baj. Én sajnálom, hogy vége lett, bár ezek a zsaru-sztorik elég hamar ki szokták magukat futni.

 
tamas84   2015. 12. 28.

0

Jó kis sorozatot raktak össze a készítők, de azért ennek is megvoltak a maga hibái. Végig azt éreztem, hogy a készítőknek nagyon koncentrálniuk kellett, hogy egyben tartsák a sztorit, ettől pedig volt egy kis izzadtságszaga az egésznek. Maga a történ... több»

 
mártilány   2014. 10. 06.

0

Remek széria volt a Luther, szerencsére tudták, mikor kell lezárni, és ez így pont jó is volt. Még egy darabig azért el tudtam volna nézni, de a zseniális finálé után nem maradt hiányérzetem. Nem bánnám, ha több ilyen széria készülne, többek között a... több»

 
Zsombi   2016. 01. 10.

0

A pilottól végig követtem a szériát, nagyon komoly színvonalat hoztak a készítők. Még az első évadban éreztem kilengéseket, de a második már stabil volt, a harmadikat pedig nagyon feszesre, pörgősre csinált. Az egyetlen problémám az volt, hogy úgy ér... több»

 

Idris Elba számára nem idegen a törvény emberének szerepe. Hasonló karaktert játszott a Szalagavató (2008) című filmben is.

(hp)
 

A sorozat forgatókönyvírója, írta a "The Calling" című regényt, melynek cselekménye ott ér véget, ahol a Luther története elkezdődik.

(hp)
 

Idris Elba 2012-ben a sorozatban nyújtott alakításáért Golden Globe-díjat kapott.

(hp)
 

Mindhárom évad ugyanazzal a sorral végződik: "now what?" (és most?).

(hp)