Szenzációs sztárparádéval jön az utóbbi évek (egyik) legjobban várt vígjátéka

Nem semmi szereplőgárdát rántottak össze ahhoz a vígjátékhoz, amelynek forgatása még ebben a hónapban elkezdődik. Az Ezra Oscar-díjas és Emmy-díjas színészekkel készül, a rendezői székben pedig Tony Goldwyn foglal majd helyet.

A sztori egy egykor igen sikeres íróról, Maxről szól, aki régebben éjszakai komédiák forgatókönyvét írta. Ám mostanra eléggé lecsúszott és egy közepesen borzasztó stand up komikusként tengeti napjait. De nem csak az anyagi helyzete van romokban, hanem a házassága is. Feleségétől elvált és az apjánál él és van egy autista 11 éves kisfia, aki ennek megfelelően bizonyos dolgokban visszamaradott, másokban viszont egyenesen géniusz.

Amikor Max és a volt felesége között elmérgesedik a vita arról, hogy fiukat, Ezrát kinél helyezzék el, Max hirtelen ötlettől vezérelve elrabolja a fiát és útnak indulnak a nagy messzeségbe. Ez persze rengeteg kalamajkához és vicces helyzethez vezet.

A film várhatóan úgy lesz vicces, hogy közben elég komoly témákat is feszegetni fog. Ehhez pedig egészen erős szereplőgárda adja majd a tehetségét. A rendezői széket tehát Tony Goldwyn foglalja el, aki korábban számos filmben színészként is bizonyított, de jó ideje már rendezőként is aktív Hollywoodban. Ő Tony Spiridakis forgatókönyve alapján fog dolgozni.

Maxet Bobby Cannavale alakítja majd, a volt feleségét pedig Rose Byrne. Az apját Robert De Niro, míg Ezrát William Fitzgerald. Mellettük feltűnik még a filmben Whoopi Goldberg, Vera Farmiga és Rainn Wilson is.

Egyelőre nem tudni, hogy az Inapropriate Behavior mikor debütálhat a mozikban.