Szex a Trónok harcában: Lerántotta a leplet a keserű igazsgáról a sorozat színésznője

Meglepő kulisszatitkot árult el a Trónok harca színésznője, Gemma Whelan a sorozatról.

Wehlan Yara Greyjoy-t alakította az HBO nagysikerű sorozatában, amelyről mondani se kell, hogy jócskán bővelkedett pikáns jeleneteken. A színésznő elmondása szerint a legtöbbször ezeket a felvételeket gyakorlatilag szervezetlenség és káosz jellemezte, a készítők pedig nem igazán vették figyelembe azt, hogy a színészek esetleg kényelmetlenül érezhetik magukat az adott helyzetben.

“Gyakorlatilag azt mondták, hogy amikor azt kiáltják, ‘Tessék, egyszerűen vágjunk bele’. Őrület és káosz volt az egész, de a színészek mindig odafigyelnek egymásra. Volt egy jelenet, amely egy bordélyházban játszódott, a partneremmel pedig megbeszéltük, hogy mi is tetszhet majd a kamerának. Lehet, hogy egy rendező azt mondaná, hogy egy-két harapás az idomokra, de én mindig megbeszélem a partneremmel, hogy mit fogunk csinálni” - mesélte a színésznő.

A Trónok harca forgatásával kapcsolatban már több alkalommal is felmerült a koordinálatlanság, néhány színész pedig korábban arról is mesélt, hogy egy-egy felvétel csakugyan embert próbáló volt a számukra.

Mindenesetre a színésznő szavai elég negatív képet festeken a forgatásokról, és arról tanúskodnak, hogy a (egyes) rendezőket teljesen hidegen hagyott, hogy érzik magukat a színészek a szexjelenetek forgatása közben.

akció | dráma | fantasy | kaland | romantikus

A Trónok harca George R.R. Martin nemzetközi sikerű, A tűz és jég dala című regényciklusának adaptációja, melyben a nagyhatalmú családok élet-halál harcot vívnak Westeros... több»