Faasztalhoz szíjaztak 10 órára: Legnehezebb napjáról vallott a Trónok harca színésznője

A 2019-ben lezárult Trónok harca sorozatról az utóbbi időben egyre kevesebb szó esik. Talán nem véletletlenül, hiszen az utolsó évad nem kis csalódást okozott a rajongóknak, ettől függetlenül a készítők hatalmas energiát fektettek a szériába, s mint kiderült a sorozat néhány szereplőjének szintén megpróbáltatást kellett kiállnia a forgatások alatt.

A sorozatban Unellát alakító Hannah Waddingham a Collider magazinnak adott friss interjújában beszélt arról, hogy közel 10 órán keresztül vették fel azt a jelenetet, amelyben megkínozzák a karaktert.

“Egy faasztalhoz voltam szíjazva közel tíz órán keresztül. A szülés óta ez volt életem legnehezebb napja” - mondta Waddingham, majd hozzátette, hogy minderről csupán a forgatás napján értesült, így nem kis dilemmát okozott a számára, hogy elhagyja-e a produkciót.

“Lena Headey iszonyatosan érezte magát, hogy közel 10 órán keresztül vizet kell locsolnia az arcomba” - tette hozzá a színésznő. “A legviccesebb az egészben az volt, hogy az epizód rendezője, Miguel Sapochnik a nap végén elsétált mellettem egy szendviccsel a kezében, és csupán annyit kérdezett, hogy hogy vagyok, mivel hallotta a stábtól, hogy ténylegesen kínzásnak vetettek alá.”

Az egyébként is döbbenetes sztorit Waddingham azzal fejelte meg, hogy aznap az öltözőknél összetalálkozott Lancel Lannistert alakító Eugene Simonnal, akinek egy kupac ürüléken kellett átmásznia, hogy kijusson Baelor Szentélyéből.

“Arra a megállapításra jutottunk, hogy addig nem dolgozott az ember igazán a Trónok harcán, amíg keresztül nem ment ilyen dolgokon” - jegyezte meg Waddingham.

akció | dráma | fantasy | kaland | romantikus

A Trónok harca George R.R. Martin nemzetközi sikerű, A tűz és jég dala című regényciklusának adaptációja, melyben a nagyhatalmú családok élet-halál harcot vívnak Westeros... több»