Ritkán adhatunk hírt dél-afrikai filmekről vagy sorozatokról, ám most éppen ez a helyzet. A hazai Netflixen ugyanis új közönségkedvenc bukkant fel, méghozzá a Dél-Afrikai Köztársaságban készült Minden lány nevében című mozi. De miről is van szó?

A némi misztikummal is átitatott krimi-thriller története az 1980-as években játszódik, amikor még az apartheid politika valósággal tombolt a térségben. Ezekben a zavaros időkben az alvilág egyik pillére a gyerekkereskedelem volt, amire hatalmas hálózat épült. Ráadásul ebben a hálózatban több helyi politikus is nyakig benne volt.

A sztori egy nyomozónőről szól, aki a gyerekkereskedelmi hálózatot próbálja lebuktatni és felszámolni, de ez természetesen nem egyszerű és nem veszélytelen folyamat. Küzdelmében pedig a legvalószínűtlenebb segítőtársra lel: egy sorozatgyilkosra.

A Minden lány nevében a jelek szerint nem csak itthon, de világszerte elég jó visszhangot váltott ki. Donovan Marsh rendező filmje ugyanis a Rotten Tomatoes oldalán jelenleg elég jónak mondható 72 százalékos tetszési indexet tudhat magáénak a nézők oldalán. Itt, a Mafabon is hasonló a szám, itt 70 százalékon áll ez a mutató.

A film egy hete debütált a Netflix kínálatában. Ez idő alatt pedig annyian csaptak le rá, hogy a nézettségi listán egészen a dobogó legalsó fokáig tudta felküzdeni magát.