Súlyos vádakkal néz szembe Tenoch Huerta, aki nemrég Namort alakította a Fekete Párduc: Vakanda, légy áldott! című filmben. A szaxofonos María Elena Ríos szexuális zaklatással vádolta meg az interneten a Marvel sztárját. 

Ríos a Twitteren próbált meg elhatárolódni a Poder Prietótól, a mexikói rasszizmus elleni küzdelemre összpontosító szervezettől, amelynek a Fekete Párduc 2 sztárja is tagja. 

Az egyik tweetben azt írta, hogy Huerta egy "erőszakos és szexuális ragadozó."

Egy másikban pedig arról írt, hogy Huerta "bájos megjelenésű" és "nárcisztikus": 

"Nagyon nehéz beszélni egy olyan szexuális ragadozó érzelmi visszaéléséről és hatalommal való visszaéléséről, akit azért szeret a világ, mert egy filmbeli karaktert játszik, mint Tenoch Huerta" - írta.

Az aktivista nem bocsátkozott részletekbe az állításaival kapcsolatban, de igenlően válaszolt egy másik felhasználónak a Twitteren, aki azt kérdezte, hogy Huerta bántalmazta-e őt.

Huerta még nem reagált nyilvánosan Ríos állításaira. 

A színész nemrég debütált az MCU-ban a Fekete Párduc 2-ben, és a pletykák szerint a Bosszúállók: A Kang-dinasztiában is visszatér.

A közelmúltban attól volt hangos a sajtó, hogy egy másik Marvel-sztárt, Jonathan Majorst családon belüli erőszakkal vádolták meg.