Töki és haverja, Walter (A nagy Lebowski) 25 év után újra együtt: John Goodman adta át Jeff Bridgesnek az életműdíjat a 2023-as Critics' Choice Awards-on, akinél 2020-ban limfómát diagnosztizáltak, és az elmúlt években a rák ellen küzdött.

Goodman szívhez szóló beszédet mondott régi barátjáról, mielőtt átadta volna az elismerést.

Goodman elárulta, hogy az összes "bajtársiasság és barátság", amit a kulisszák mögött éreztek, a képernyőre is átszállt, "mindez Jeff miatt". 

'Annyira elkötelezett volt, és olyan könnyedén adta elő a vicces Töki-izmusait', hogy senki sem tudta, hol végződik Jeff és hol kezdődik a Töki - mondta Goodman, hozzátéve, hogy 'továbbra is olyan sokféle karaktert játszik, és hajlamos elveszni mindegyikben', mielőtt levetítettek egy klippet, Bridges pedig színpadra lépett, hogy átvegye a díját. 

'Köszönöm, John! Köszönöm, John! Köszönöm, kritikusok!'

Hozzátette, hogy ma volt édesapja, Lloyd Bridges (aki 1998-ban, 85 évesen hunyt el) születésnapja, és nem lehetne ott az apja nélkül. 'Ő az oka annak, hogy itt vagyok.'

'Ez egy csodálatos szakma. Annyira igaza van. Annyira örülök, hogy hallgattam rá. A család, amelyben felnőttem, annyira támogatott. Édesanyám, akivel talán néhányan már találkoztak, a legjobb színész volt a csapatban" - mondta édesanyjáról, Dorothy Bridgesről.

A továbbiakban megköszönte bátyjának, Beau Bridgesnek és nővérének, Cindynek, hogy "annyira támogatták", majd feleségét, Susan Getsont méltatta.

'Ezek a színészek. Olyanok, mint ezek a kis családok. Családok, amelyek összejönnek, megpróbálnak együtt dolgozni és valami szépet alkotni. Felhúzni ezt az egyszeri varázslatos trükköt, hogy filmet készítsenek. Megtesszük a tőlünk telhető legjobbat' - tette hozzá.