Kétségtelen, hogy Ryan Reynolds napjaink egyik legkeresettebb színészének számít, aki az utóbbi években gyakorlatilag egymás után szállította a sikeres produkciókat, van itt azonban valami, amivel még sem büszkélkedik túl gyakran.

Valószínűleg kevesen is hallottak róla, hogy Reynolds 2018-ban szerepelt a The Masked Singer (Álarcos énekes) dél-koreai műsorában, amelyben szivárványpóninak öltözve énekelte el az Annie musical Tomorrow című dalát.

Reynoldsot a Today című műsornak adott interjújában beszélt arról a korábbi “tapasztalatairól”. “Már régóta csinálom ezt a munkát, és az ember elmegy ezekre a nemzetközi turnékra, majd megkérdezi magától: ‘Mi a legfurcsább show, amire elmehetnénk?’ De ez még azelőtt volt, hogy az Álarcos énekes az Egyesült Államokba érkezett volna. Azt mondtam, meg kell csinálni ezt a show-t” - mesélte a színész.

Reynolds a Today műsorvezetőinek, Hoda Kotbnak és Savannah Guthrie-nak elárulta, hogy nem sokkal a forgatás kezdete után rájött, hogy hibát követett el. “Amikor ott voltam, azt gondoltam: 'Miért jelentkeztem erre? Ez borzalmas! Ez tényleg borzalmas. Nem ismertem a dalt, nem tudtam, hogyan kell ezt csinálni. Traumatikus volt. Valóságos pokolban éreztem magam” - tette hozzá Reynolds.

Az internet persze nem felejt, így a műsorról készült felvétel továbbra is elérhető, amelyet lentebb meg is tudtok tekinteni. Reynolds egyébként rövidesen az Apple TV+-on debütáló A karácsony szellemében lesz látható.