Sztárokkal bővült a Maffiózók-előzményfilm stábja

Méghozzá nem is akármilyenekkel.

A The Many Saints of Newark munkacímet viselő előzményfilm jóval a Maffiózók történetének ideje előtt játszódik az 1960-as években, amikor a fekete és az olasz bandák rendszeresen csaptak össze a környéken.

A filmet a sorozat írója, David Chase írja, és több szállal is kapcsolódni fog az HBO sikerszériájához. A hírek szerint felbukkan majd benne Dickie Moltisanti fiatal karaktere, aki a sorozat főszereplője, Tony Soprano nagybátyja – akit a nemrég elhunyt James Gandolfini alakított.

Az előzményfilm híre számos rajongó térdeit megremegtette, és egyre konkrétabb formát ölt – bár a pontos történetről és a teljes stábról még nincs hír, nemrég kiderült, hogy két igazi nagyágyú és komoly tárgyalásban van a lehetséges filmbéli szerepekeikért.

Az egyikük a jelenleg futó Marvel - A megtorló címszereplője, Jon Bernthal, a másik pedig a jelenleg a horror műfajában és a Démonok között-franchise-ban kiemelkedő alakítást nyújtó Vera Farmiga. Mindkettejük neve garancia arra, hogy a film alkotói komolyan veszik a rájuk nehezedő nyomást a kultsorozat előzményétől elvárt minőséggel kapcsolatban, és a lehető legjobbat szeretnék majd kihozni az alapanyagból.