Teljesen másról szól majd a Space Jam 2, mint gondolnád

Egy ideje tudni már, hogy készül a Space Jam - Új kezdet, amely bizonyos mértékig az 1996-os előd nyomdokaiban jár. A főhős most is egy aktuális NBA-sztár, LeBron James lesz, aki ismét a Bolondos dallamok mesehőseivel indul közös kalandra. De a legújabb hírek szerint a hasonlóságok nagyjából itt ki is fújnak.

Egy szivárogtatás révén ugyanis kikerült a világhálóra a film tervezett története. Ha hinni lehet a forrásoknak, akkor egy tesztvetítésről került ki az anyag. Eszerint LeBron James és fia stúdiólátogatásra érkeznek a Warner Studios hatalmas telepére. Ám ott egy balesett miatt mindketten a Warner multiverzum fogságába esnek.

Ezt a multiverzumot egy megkergült mesterséges intelligencia, a Don Cheadle által játszott AI G irányítja, akinek valamilyen titokzatos mesterterve van vagy a világ meghódítására, vagy valami hasonlóra. LeBron James a multiverzumban a Warner stúdió megannyi filmjének helyszínét bejárja majd, ahol azok ikonikus szereplőivel is találkozik, miközben az elveszett fiát keresi.

Ebben természetesen a Looney Tunes sztárja, Tapsi Hapsi, Dodó kacsa és a többiek lesznek a segítségére. A pletykák szerint olyan arcokkal fognak találkozni, mint a Jim Carrey féle Maszk, a Harry Potter filmek sztárjai vagy épp Pennywise, a bohóc. A film végén pedig egy mindent eldöntő kosármeccset is játszaniuk kell majd, ahol az ellenfél csapatáta világ jelenlegi legnagyobb NBA és WNBA sztárjainak meseváltozatai alkotják.

Hogy végül ebből mennyi valósul meg, azt egyelőre nehéz megjósolni, de az jó ideje nyílt titok, hogy a Warner szeretne a DCEU-t újraindítani és elvinni a multiverzum irányába, ahol minden valaha készült DC-képregényfilm egyszerre létezhet. Akkor már miért ne tehetnék meg ugyanezt az összes egyéb filmjükkel is?