A James Bond-filmek mögött álló producer, Michael G. Wilson nemrégiben izgalmas információt osztott meg a franchise főszereplőjének kiválasztásával összefüggésben.

A 2021-ben debütált Nincs idő meghalni című filmben Daniel Craig utoljára ötlötte magára 007-es ügynök szerepét, így a színész utódjának kérdése hamarosan napirendre került. Henry Cavill, Tom Hardy (cikkünk galériájában), sőt, A Bridgerton család sorozatból ismert Rege-Jean Page, valamint korábban Idris Elba neve is szóba került, mint lehetséges jelöltek.

Wilson a Brit Filmintézet egy Bond-témájú rendezvényén elmondta: "Korábban fiatalabb jelölteket is kerestünk. Emlékezzünk, Bond egy tapasztalt ügynök. Már sok mindent látott és megélt. Valószínűleg az SAS tagja volt. Nem egy fiatal, tapasztalatlan figura, akit csak beállítasz. Ezért egy harmincas éveiben lévő színész ideális a szerepre." 

Ez alapján Tom Hardy és Idris Elba is kilép a versenyből, mivel Hardy a 46. életévét töltötte be ebben az évben. Mellesleg Roger Moore volt a legidősebb Bond, 58 évesen játszotta a karaktert az 1985-ös Halálvágta című filmben.

A producerek várhatóan a jövő évben jelentik be az új Bond színészét, az új film pedig legkorábban három év múlva kerülhet a mozikba. Barbara Broccoli hozzátette, hogy a kiválasztott színésztől hosszú távú elköteleződést várnak.

akció | kaland | thriller

Az ikonikus brit titkosügynök, James Bond megpróbálja a háta mögött hagyni a múltját, kilépve az MI6-ből és a feladva a királynő és a korona védelmét Jamaicán telepszik... több»