Tévésorozat készül John Wick történetéről

A Lionsgate hosszú távra tervez a franchise-zal.

A melankolikus bérgyilkos bosszútörténetét elmesélő John Wick 20 milliós költségvetése mellé 78 millió dollárt kaszált világszerte, miközben nem csak a nézők, de a kritikusok is imádták stílusa és remekül megkoreografált akciójelenetei miatt. Nem csoda, hogy csakhamar érkezett is a hír, hogy készül a folytatás, sőt, a háttérben már a harmadik epizód előkészítése is megkezdődött.

A Lionsgate azonban nem éri be ennyivel, ugyanis a film rendezője, Chad Stahelski a Slashfilmnek elárulta, hogy a stúdió érdekelt lenne egy tévésorozatban is.

"Majdnem elkészültünk egy előzményfilm szkriptjével, de inkább félretettük más célokra. A Lionsgate szeretne egy John Wick tévésorozatot, nagyon hízelgő a számunkra, hogy a kreatív ötleteinket ebben valósítsuk meg, mivel úgy hiszem, hogy a tévében lehetőség van kiterjeszteni ezt a világot, mint egy két órás filmben."

Bár kétségkívül nem lenne könnyű feladat sem a tervezett sorozat alkotóinak, sem az esetleges főszereplőnek, hogy a tévék képernyőire adaptálják a már most ikonikusság váló akcióhőst, azonban erre is volt már példa, gondoljuk csak a Halálos fegyver  sikerére.

JOHN WICK: 2. FELVONÁS 2017. február 10-én debütál a mozikban. A főbb szerepekben olyan színészeket láthatunk majd, mint  Keanu ReevesRuby RoseIan McShane és Laurence Fishburne.