Tévésorozat készülhet az Ocean's Elevenből

Channing Dungey, a Warner Bros Television Group elnök-vezérigazgatója hétfőn a Banff World Media Festivalon beszélt arról, hogy elkészülhet az Ocean's eleven sorozatváltozata.

A Deadline magazin által moderált panelbeszélgetésen Dungey arról beszélt, hogy komolyan fontolóra vette, hogy sorozat készüljön a 2001-ben megjelent, George Clooney, Brad Pitt és Julia Roberts főszereplésével készült Ocean's eleven - Tripla vagy semmiből.

“Ez egy olyan film,, ami egy nagyszerű kétórás kalandot nyújt, és amivel egyfajta limitált sorozatformátumban tudnánk kezdeni valamit, az ilyen dolgok nagyon szórakoztatóak lennének” - jegyezte meg Dungey.

Dungey azt is hozzátette, hogy jelenleg az Apple szeretné továbbvinni a Ted Lasso sorozatot, így akár egy negyedik évadról, de egy spin-offról is szó lehet. “Mindenről folytattunk már beszélgetéseket. Szerintem Jason Sudeikis nyitott az ötletre, ő viszont a megfelelő ötletet vár, amit én nagyra értékelek” - tette hozzá Dungey.

krimi | thriller

Három szabály van. Az első: senki ne sérüljön meg, a második: senkit ne érjen kár,a harmadik:  játssz úgy, mintha nem volna veszteni valód. Danny Ocean 24 órával feltételes... több»