Megjelent a Titkos invázió első epizódja, a Marvel új sorozata azonban máris alaposan kiakasztotta a nézőket. Ezen a ponton szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy alábbi cikkünk cselekményleírást tartalmazhat.

Ugyan mi is lehetne annál kegyetlenebb dolog, mint visszahozni egy ikonikus karaktert a Marvel-univerzumba... csak azért, hogy az első epizód végén megöljék. Márpedig ez a sors jutott a Cobie Smulders által alakított Maria Hill ügynöknek.

Bár Hill ügynöknek az MCU történései folyamán rendre kisebb szerepek jutottak, az vitathatatlan, hogy jelenléte a cselekményben mindig is fontos volt, ezentúl pedig nélküle folynak majd a dolgok. A Samuel L. Jackson által megformált Nick Furrynek a továbbiakban tehát egy igazán megbízható társ nélkül kell folytatnia, a bizalom kérdése pedig ebben a sztoriban egy igencsak kulcsfontosságú tényező.

Mondani se kell, hogy a nézők alaposan kiakadtak, a közösségi platformokat rendre olyan bejegyzések lepték el, amelyben többen a felháborodásuknak adtak hangot.

“Kib@sz*ttul nem hiszem el, hogy a Marvel egyszerűen megölte Maria Hill ügynököt” - olvasható az egyik bejegyzésben.

“Bármit hajlandó vagyok megtenni, hogy elutasítsam annak a tényét, hogy halott” - jegyzi meg további kommentelő.

A Titkos invázió tehát már elérhető a Disney+ műsorkínálatában.

akció | dráma | kaland | sci-fi | thriller

A sorozatban újra találkozhatunk Nick Furyval és a skrull Talosszal, amint szembenéznek egy titkos megszállással. A skrullok egy különleges és ambíciózus tervet eszelnek ki,... több»