Több mint 3 órányi extrával jelent meg az Oppenheimer digitális formátumban

Mostantól otthonod kényelméből nézheted, ahogy az atombomba felrobban.

Christopher Nolan Oppenheimer című blockbuster filmje november 21-én, kedden érkezett meg digitálisan elérhető verziókban! 

Az opusz rajongói a 4K Blu-ray DVD-t fizikailag az Amazon, a Best Buy, a Target és a Wal-Mart áruházakban vásárolhatják meg. Az olyan digitális áruházak, mint az Amazon Prime Video, az Apple TV+, a Vudu, az Xfinity, a YouTube, a Microsoft és a Verizon szintén elérhetővé teszik a közeljövőben streamelésre.

A digitális debütálás pontosan négy hónappal a július 21-i mozibemutató után jött, amikor is a "Barbenheimer" meghódította a világot és kasszarekordokat döntött.

Eddig a film a globális jegypénztáraknál meghaladta a 940 millió dollárt, ami hallatlan egy R-besorolású, háromórás életrajzi film esetében. Az eposz várhatóan az Oscar-díj egyik fő várományosa is lesz: a legjobb film, rendező, főszereplő, mellékszereplő(k), adaptált forgatókönyv, látványterv, operatőri munka, vágás, hang, vizuális effektek és filmzene kategóriákban, amelyek mindegyikében jelölték!

Nolan filmje a bemutatása óta folyamatosan pozitív kritikákat kapott. A Variety vezető filmkritikusa, Owen Gleiberman a következőket írta róla: "Oppenheimernek természetesen minden joga megvolt ahhoz, hogy az általa megalkotott fegyver kísértse. De egyfajta mazochista naivitással is rendelkezett, elfelejtette a forradalom legfontosabb tanulságát, amelynek középpontjában állt: hogy az emberek mindig ki lesznek szolgáltatva annak, amit a tudomány lehetővé tesz. Az Oppenheimer egy divatos világvége-üzenetet fűz hozzá arról, hogy a világot hogyan pusztították el az atomfegyverek."

A film a mafab közösség pontjai szerint jelenleg 77 százalékon áll 289 szavazat alapján, a 34 kifejtős mafab vélemény írója pedig 3 és 5 csillag közti értékeléssel jutalmazta Nolan legújabb nagy dobását.

Te láttad már?

77 Oppenheimer  (2023)

dráma | életrajzi | történelmi

SkyShowtime (2024.03.21.)

A második világháború egyik legborzalmasabb hozadéka az atombomba feltalálása, amelynek első és egyben utolsó bevetése sokkolta a világot. J. Robert Oppenheimer nevéhez... több»