Többé nem Darth Vader a Star Wars legnépszerűbb karaktere

Valami érezhetően megváltozott az erőben. A Star Wars elmúlt évtizedei során ugyanis Darth Vader nem csupán a franchise legnépszerűbb figurájának, hanem egyúttal az arcának is számított.

Talán nem nehéz kitalálni, de a Sith nagyurat nem más, mint Bébi Yoda előzte meg a népszerűségben. A titokzatos kis karakterre nevére ugyanis közel 4,7 millióan kerestek rá a Google-ban, derült ki mindez a SEMRush kutatásaiból.

A második helyet a Mandalorian sorozat főszerepét alakító Pedro Pascal által alakított Mando foglalja el a maga 2,5 millió kereséssel, majd őt követi Darth Vader, aki 893 250 keresés tudhat magáénak. A listán felbukkan még a továbbiakban Yoda, Kylo Ren, Chewbacca, majd Anakin Skywalker, Boba Fett és Luke Skywalker neve, illetve tizedikként Jabba.

Talán nem véletlen, hogy A mandalori sorozat karakterei ennyire jól teljesítettek. A Skywalker kora nem igazán nyerte el a rajongók szívét, többen pedig a sorozatban látják a franchise jövőjét, amelynek második évada is parádés sikert aratott.

akció | fantasy | kaland | sci-fi

A Birodalom már megbukott, az Első Rend pedig még nem alakult meg. Egy magányos pisztolyhős eközben az ismert galaxis legtávolabbi szegleteiben utazgat. több»