Kétségtelen, hogy Tom Cruise az egyik legmerészebb hollywoodi sztárnak számít, aki mindent megtesz, hogy lenyűgözze a rajongóit, így szinte nehéz is elképzelni, hogy ő maga csakugyan bármitől képes padlót fogni.

Márpedig nagyon úgy néz ki, hogy a hamarosan megjelenő Flash az egyik olyan olyan produkció, amitől még maga Cruise ámulatba esett. A THR számolt be elsőként arról, hogy Cruise a premier előtti vetítésen már látta Andy Muschietti filmjét (ami iránt azt követően kezdett érdeklődni, hogy találkozott a Warner elnökével, David Zaslavval), nem sokkal később pedig egy személyes találkozóra is elhívta a rendezőt, amely során hosszasan dicsérte a produkciót.

Mindezt maga Muschietti is megerősítette a Total Filmnek adott interjúban. “Ez a szakma nagyon cinikus tud lenni, mert olyan emberek mondanak véleményt olykor, akinek nincs vesztenivalójuk. Tom felhívta Andyt, majd 15 percen keresztül beszéltek. Dicsérte Andyt, dicsérte a filmet, ez hihetetlenül jó érzés, mert rengeteget dolgoztunk” - mondta Barbara Muschietti, a film producere.

Maga James Gunn, a DC jelenlegi elnöke az elmúlt évek egyik legjobb képregényfilmjének nevezte a Flasht, mely csütörtöktől látható a mozikban.

akció | fantasy | kaland | sci-fi

Ugyan miért csak ezt az egy univerzumot mentenéd meg, ha képes vagy arra, hogy bármilyeket megmentsd? Barry Allen úgy tűnik, magára maradt a Föld védelmében, amelyet a káosz ural.... több»