Tom Cruise már látta a The Flash-t, ez a véleménye

Nagyon úgy tűnik, hogy a DC végre összehozta a Flash filmmel azt a produkciót, amellyel évek óta sikertelenül próbálkozott. Tom Cruise szerint legalábbis ez lesz a műfaj legütősebb megjelenése.

Az, hogy James Gunn korábban ugyanezt állította, az valahol érthető, hiszen a rendező nemrég vette át a stúdió vezetését, így az ilyen kijelentések akár sima marketingfogásnak is betudhatók. Az Egyesült Államokban az idei CinemaConon már levetítették a produkciót, az ilyen korai bemutató pedig igencsak ritkaságnak számít a filmszakmában, a The Hollywood Reporter értesülése szerint pedig maga Cruise is megtekintette a filmet.

Cruise viszont nem vett részt a fent említett eseményen, a dolog máshogy történt. Egy találkozó során állólag a Warner főnöke, David Zaslav arról áradozott, hogy milyen nagyszerűen sikerült  a Flash. Ez pedig felkeltette Cruise érdeklődését is, így megérte a stúdió elnőkét, hogy nézhesse meg a saját otthonában a filmet.

A stúdió egyik belső munkatársa személyesen vitte el a Cruise-hoz a másolatot, aki ráadásul végig jelen volt, amíg a színész megnézte a filmet, majd azzal távozott is. Ami viszont ennél is érdekesebb, hogy ezt követően Cruise személyesen felhívta a Andy Muschiettit, hogy közölje vele, ő maga is el van ragadtatva attól amit látott. A The Hollywood Reporter továbbá arról számol be, hogy forrásaik szerint Cruise a telefonbeszélgetés során valósággal áradozott a filmről, és hogy olyanokat mondott, hogy ez az a film, amire most “szükségünk van”, és hogy hozza mindazt, amit ettől a műfajtól elvárunk.

Hogy ez mennyire lehet igaz, az kiderül június 15-én, amikor is a Flash a hazai mozikba is megérkezik.

akció | fantasy | kaland | sci-fi

Ugyan miért csak ezt az egy univerzumot mentenéd meg, ha képes vagy arra, hogy bármilyeket megmentsd? Barry Allen úgy tűnik, magára maradt a Föld védelmében, amelyet a káosz ural.... több»