Tom Hiddleston színt vallott Loki sorsáról

Vigyázat, aki még mindig nem látta a Bosszúállók: Végtelen háborút, inkább még most forduljon vissza, ugyanis nagyon spoileresek leszünk.

A Bosszúállók 3-at követően rögtön megkezdődtek a találgatások, hogy melyik főbb karakter halála volt végleges, és ki az, akinek a visszatérésére egész biztosan számíthatunk. Tom Hiddleston, Loki megformálója most tiszta vizet öntött a pohárba, eszerint pedig ideje elengednünk a karaktert, számára ugyanis véget ért a történet.

Hiddleston az ACE Comic Conon elmondta, hogy két éve  Joe Russo és Anthony Russo avatta be abba, hogy a tervei szerint a Bosszúállók 3 elején Loki meg fog halni.

"Két éve tudtam, hogy ez a jelent fog lezajlani. 2016 májusában találkoztam a Marvel emberivel, hogy megosszák velem a  Thor: Ragnarök sztoriját és mutassanak néhány concept artot. A Russo fivérek is eljöttek, és elmondták, hogy kezdődik majd a Bosszúállók 3. Miközben a Thor 3-at forgattuk, már tudtam, mi vár rám. A film végén Thor ismét testvéreként tekintett Lokira. A nyitójelenet éppen ezért volt olyan drámai, és magasra tette a lécet az érzelmek szintjén."

Bár Hiddleston nem mondta ki, hogy Loki halála végleges lenne, a szavai erősen erre engednek utalni, és valljuk be, a történetének íve így lett teljes, amit ő maga is hangsúlyozott az interjú további részében. Thor ellenségéből egy önfeláldozó testvér vált.

Ez persze még nem jelenti azt, hogy visszaemlékezések formájában ne láthatnánk őt a jövőben, sőt, maga a karakter a képregényekben a halálát követően is visszatért más testben, de abban szinte biztosak lehetünk, hogy Hiddleston számára a Bosszúállók 3-mal örökre lezárult egy korszak.