Továbbra sincs megállás a Disney remake vonatán, hiszen a stúdió további a régi klasszikusok élőszereplős filmváltozatainak elkészítését tervezi.

Most azonban egy sokkal izgalmasabb hír érkezett ezzel kapcsolatban. Alighanem sokkal átgondoltabb stratégiára utalhat a stúdió részéről, hogy olyan produkciók remakelésébe fektethet energiát, amelyek eredeti változatai kevésbé váltak ismerté az elmúlt évek során.

Az egyik ilyen az Atlantisz: az elveszett birodalom, amely valami oknál fogva kicsit talán alulmúlta mind a kritikusok, mind pedig a nézők elvárásait a 2001-es premiert követően, persze félreértés ne essék, az Atlantisznak a mai napig van egy valamivel szűkebb rajongói bázisa.

A We Got This Covered magazin legfrissebb értesülései szerint a Disney ráadásul a történet egyik főszerepére az egyik legnagyobb üdvöskéjét, Tom Hollandot szeretné szerződtetni. Holland a hírek szerint Milot formálná meg, akinek az eredeti meseváltozatban Michael J. Fox kölcsönözte a hangját.

Bár egyelőre nincsenek további megerősített hírek a produkcióval kapcsolatban, a közeljövőben azonban várhatóan gyakrabban hallhatunk majd arról, csakugyan elkészül-e az új Atlantisz.