Tragikus hirtelenséggel meghalt a Netflix A csillogás birodalma című sorozatának színésznője, Anna Shay

62 éves korában elhunyt Anna Shay színésznő.

Halálának hírét családja közölte a nyilvánossággal, mint kiderült, Anna Shay agyvérzés következtében hunyt el. "Szomorúan jelentjük be, hogy Anna Shay, a szerető édesanya, nagymama, karizmatikus sztár és a legfényesebb napsugarunk 62 éves korában, agyvérzés következtében elhunyt. Anna számos dolgot tanított nekünk az életről,hogyan ne vegyük túl komolyan azt, és hogyan élvezzük a finom dolgokat. Az életünkre gyakorolt hatása örökre hiányozni fog, de soha nem fogjuk elfelejteni” - olvasható a közleményben.

Anna Shay egyik legismertebb szereplése a Netflix A csillogás birodalma című műsorában látható, amely 2021. január 15-én indult és 2022. október 5-ig futott a streamingszolgáltatón. Shay mindemellett szerepelt a Celebrity Family Feud című műsorban, illetve vezetője volt a MTV Movie & TV Awards-on: Uncriptednek.

“Ez egy hatalmas sokk. Annyira szeretem Annát. Tudom, hogy voltak problémáink a sorozatban, de a való életben, a sorozaton kívül is olyan jó kapcsolatom volt vele. Egyetértettünk, és annyi bölcsességet mondott nekem, amit soha nem fogok elfelejteni” - írja róla Kim Lee, A csillogás birodalma szereplője.

Nyugodjon békében!