Új, modernkori feldolgozást kap minden idők egyik leghíresebb horrortörténete, a Dr. Jekyll és Mr. Hyde. A sztori még a XIX. század végén született és a filmtörténelemben számos feldolgozást kapott az évtizedek során. Most egy újabbat, méghozzá Joe A. Stephenson rendezésében.

Az egyelőre hivatalos cím nélküli projekt több elemében is változtat az eredeti történeten. Az események természetesen már napjainkban fognak játszódni, a középpontban pedig Dr. Jekyll áll. Egészen pontosan Dr. Nina Jekyll, aki egy segédet fogadott maga mellé, kettejük közt pedig egyre erősebb barátság alakul ki, ahogy együtt küzdenek Mr. Hyde ellen.

Dr. Nina Jekyllt a közismert transzvesztita színész és humorista, Eddie Izzard fogja eljátszani (ha elsőre nincs meg, hogy ki ő, nézzétek meg a galériában!), míg segédjét Scott Chambers. A forgatás hamarosan elkezdődhet Londonban.

„Nagyon izgatott vagyok, hogy én játszhatom el Nina Jekyllt ebben az új filmben, és fantasztikus érzés, hogy modern módon gondolhatjuk újra ezt a klasszikus történetet.” – nyilatkozta a szerep kapcsán Eddie Izzard, akihez csatlakozott a rendező is – „Óriási, hogy Eddie is csatlakozott a stábhoz, az ő rendkívüli színészi játéka és Scott természetes tehetsége, hogy láttassa velünk az emberekben rejlő jót, alig várom, hogy életre keltsük ezt a feszültséggel teli klasszikust.”