Amellett, hogy Chris Hemsworth épp a Ragnarök utáni életet próbálja meg gatyába rázni Asgardban, van ideje kommandós bugyiba bújva embereket menteni is. A Thor filmekhez hasonlót robbant 2020-ban a Tyler Rake: A kimenekítés, amelyben egy zsoldost alakított, akit egy maffiavezér fiának kimentésével bíznak meg. A film hatalmas sikert aratott, így nem is csoda, hogy jelenleg épp a folytatáson dolgoznak.

Az első film eléggé nyitva hagyta a kaput egy folytatásra, hiszen bár úgy nézett ki, hogy a főhős a végén meghal, valójában túlélte a lehetetlennek tűnő küldetést. Azt viszont egyelőre nem tudni, hogy a második kalandja miről fog szólni.

A forgatás Prágában zajlik, ami azt vetíti előre, hogy a Tyler Rake: A kimenekítés 2 teljesen más lesz, mint az első rész. Ezt bizonyítják azok a forgatási fotók is, amelyeket maga, Chris Hemsworth tett ki az Instagram profiljára. Az első képen Tyler Rake-et láthatjuk, amint épp egy vélhetően vonat tetejére kapaszkodik fel. Hősünk elég megviselt állapotban van, ami azt jelenti, hogy a jelenet már több akció után fog játszódni. Fejét több sérülés és vér borítja, de azért elég acélos az a tekintet is. A második képen pedig Chris Hemsworth és a filmet rendező Sam Hargrave feszít egymás mellett. Ami még eléggé feltűnő, hogy az események télen játszódhatnak, legalábbis szakad a hó a képeken. Ez jelentős hangulatváltás lehet az első rész bangladesi forrósága után.

A tervek szerint a Tyler Rake: A kimenekítés 2 valamikor 2022-ben debütálhat természetesen a Netflix kínálatában.

 

 

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Chris Hemsworth (@chrishemsworth) által megosztott bejegyzés