Már a mozikban a Halálos iramban 9, amely már az előzetesek alapján is egészen elborult látványvilágot ígér, a kérdés már csupán az, vajon tudják-e még mindezt a későbbiekben fokozni az alkotók.

Tény, hogy a Halálos iramban franchise epizódról epizódra egyre magasabbra helyezi a lécet, Vin Diesel és produkciós csapata azonban mostanáig mintha gond nélkül vették volna az ilyen és ehhez hasonló akadályokat.

Azzal kapcsolatban ugyan már korábban is felmerült néhány híresztelés, hogy a tizedik részben a Toretto család az űrben folytatná a gyilkos hajszát, Tyrese Gibson azonban még ennél is hajmeresztőbb ötlettel állt elő.

Gibson egy friss interjú során mesélt ugyanis arról, milyen további folytatást is tudna elképzelni, így természetesen mondani se kell, hogy a Jurassic Parktól kezdve egészen a Transfomres crossoverig mindennel előállt a színész.

“Autók, amelyek robottá képesek átalakulni, majd pedig vissza. Szerintem ezt meg tudjuk csinálni. Talán ez még a dinók előtt jöhet” - mondta Gibson. Hogy mennyire gondolta mindezt komolyan ezt az ötletet, azt egy ideig még nem tudjuk meg, a Halálos iramban kilencedik része viszont június 24-től már megtekinthető a hazai mozikban.