Új a Netflixen: Erre a filmre 50 millió(!) dollárt költött a platform

Már elérhető a Netflix műsorkínálatában A fájdalom ügynökei, amely már a megjelenése előtt is hatalmas port kavart Hollywoodban.

David Yates neve valószínűleg a legtöbbeknek a Harry Potter és a Legendás állatok-filmek kapcsán csenghet ismerősen, így talán nem is meglepő, hogy a rendező alkotására sokan is kíváncsiak, hiszen hosszú évek után rendezett valamit, ami nem egy varázslóvilágban játszódik.

A Netflix pedig nem is bízott semmit sem a véletlenre, hiszen a platform 50 millió dollárt költött a film kizárólagos forgalmazási jogaiért, amely már abból a szempontból is megdöbbentő, hogy A fájdalom gyümölcsei valóságos eseményeken alapul, hiszen a történtek a kilenvenes években az Egyesült Államokban kialakult opioid válság haszonlesőit veszi célba.

A történet szerint Liza egyedülálló anyaként neveli gyermekeit. A nőnek égetően szüksége van a pénzre, így egy sztriptízbárban vállal munkát, ahol rövidesen találkozik Pete Brenner gyógyszerforgalmazóval, akinek cége a csőd szélén áll.

A cég kifejlesztette a Lonafen nevű fentanil hatóanyagot, amely más gyógyszereknél gyorsabban és hatékonyabban hat a daganatos betegek áttörő fájdalmára, de a gyógyszerről valahogy nem vesz tudomást az orvosi ipar, így Liza feladata lenne az, hogy egyenként elnyerje az orvosi szakma kegyeit.

A fájdalom ügynökei főszerepeiben Chris Evans, Emily Blunt, Andy García, Catherine O'Hara, Chloe Coleman, Brian d'Arcy James, Aubrey Dollar és Amit Shah láthatók. A film már elérhető a steramingszolgáltató műsorkínálatában, a mafabos adatlapon található Netflix ikonra kattintva pedig közvetlenül el is indítható a lejátszás, amennyiben rendelkeztek előfizetéssel a szolgáltatónál.

dráma | krimi

Liza jobb életet szeretne teremteni magának és lányának, ezért munkát vállal egy csőd szélén álló gyógyszergyártónál. Liza bátorsága katapultálja a céget és őt is a... több»