A tavalyi év utolsó előtti napján a Netflix még kedveskedni szeretett volna a focirajongóknak, amely egészen jól is sikerült. Merthogy A világbajnokság csapatkapitányai című dokusorozat jelenleg az egyik legnézettebb tartalomnak számít a platformon.

A doku-sorozat magával ragadó élményt, sztárokról, csapatokról készült exkluzív felvételeket ígér a rajongóknak, ezt az ígéretet pedig be is tartja. A világbajnokság csapatkapitányai megörökíti ahogy Lionel Messi Katarban a világbajnoki címig vezeti az argentin válogatottat, a sorozat azonban nem áll meg ezen a ponton, hiszen Cristiano Ronaldo, Kylian Mbappé, Neymar és Luka Modric története is feltárul.

Legyen szó akár elszánt focirajongóról, akár  laikus nézőről, a sorozat kétségtelenül egy magával ragadó utazás lesz, amely túlmutat a pontszámokon, és közvetlenül a képernyőre hozza el a világbajnokság varázsát mindenki számára.

A világbajnokság csapatkapitányai tehát már elérhető a streamingszolgáltató műsorkínálatában, a sorozat mafabos adatlapján található Netflix ikonra kattintva pedig közvetlenül el is indítható a lejátszás, amennyiben rendelkeztek előfizetéssel a szolgáltatónál.

dokumentum | sportfilm

Ez a dokumentumfilm-sorozat az öltözőtől a pályáig mind a 32 csapatot exkluzív módon mutatja be, amint a FIFA 2022-es futball-világbajnokságán küzdenek a dicsőségért. több»