Alig néhány napja debütált a Netflixen Tyler Perry legújabb rendezése, máris tarolt a platformon. Merthogy a Mea Culpa című thriller jelenleg a második legnézettebb tartalom a hazai előfizetők körében.

Ezt a sikert némileg árnyalja, hogy a Rotten Tomatoes portálon mindössze 15 százalékra értékelték a kritikusok, a nézők pedig 37 százalékot adtak rá, illetve a hazai közönség 46 százalékra értékelte a Mafabon.

Kétségtelen, hogy a Mea Culpa azoknak fog bejönni, akik sokkal inkább egyfajta időutazásra vágynak, hisz ahogy maga a rendező is elmondta, a film a nyolcvanas évek krimi-thriller hangulatát hozza.

“Ez az ötlet onnan jött, hogy imádom az összes régebbi thrillert a 80-as és 90-es évekből. Jó móka volt az emberiség legjobb és legrosszabb oldalát felfedezni egy egzotikus thriller műfaján keresztül” - mondta korábban Perry.

A Mea Culpa egyébként a Netflix és Tyler Perry negyedik közös projektje, amelyet jelenleg Az ablakomon át: Téged nézlek című romantikus vígjáték előz meg, míg a harmadik helyet A mélység foglalta el.

A Mea Culpa tehát már elérhető a streamingszolgáltató műsorkínálatában, a film mafabos adatlapján található Netflix ikonra kattintva pedig közvetlenül elindítható a lejátszás, amennyiben rendelkeztek előfizetéssel a szolgáltatónál.

40 Mea Culpa  (2024)

dráma | krimi | thriller

Egy ambiciózus bűnügyi védőügyvédet követhetünk nyomon, aki a partneri kinevezésre való törekvésében elvállalja egy művész gyilkossági ügyét. több»