"Új kapcsolatok és új kihívások jót tesznek a léleknek" - mondja Maddie Townsend (JoAnna Garcia Swisher) az Édes magnóliák 3. évadának előzetesében. Ez jó hír, hiszen az már az első képkockákból kiderül, hogy a gyermekkori legjobb barátokra, Maddie-re, Helen Decaturra (Heather Headley) és Dana Sue Sullivanre (Brooke Elliott) rengeteg kihívás vár ebben az évadban.

A sorozat a lány trió tagjainak életét követi nyomon, ahogy próbálják összehangolni a romantikus kapcsolatokat, a családot és a karriert Serenity szorosan összetartó kisvárosában, Dél-Karolinában. A 3. évad előzetesében látható, hogy Dana Sue megpróbálja újraépíteni a kapcsolatát férjével, Helen pedig két fantasztikus férfi között reked, akik szeretik őt, miközben Maddie még keresi az egyensúlyt a baseball edzővel, Callal (Justin Bruening) való kapcsolatában. Emellett ott vannak még a családtagjaik, és feltűnik egy rejtélyes nő a magnóliák múltjából.

A sorozat egy hete vezeti a Netflix globális top 10 sorozatok listáját, július 20 óta elérhető a streaming szolgáltató kínálatában. 

Kik a sorozat szereplői? A három nő mellett szerepel Maddie exe, Bill (Chris Klein); Kyle (Logan Allen), Maddie és Bill baseball sztárként számon tartott legidősebb fia; Ty (Carson Rowland), a színházat szerető középső fia; Katie (Bianca Berry Tarantino), a legfiatalabb gyermekük és egyetlen lányuk; Annie (Anneliese Judge), Dana Sue fotós lánya; Cal Maddox, Kyle korábbi profi baseball edzője; és Noreen (Jamie Lynn Spears), Bill terhes szeretője. A város egyéb karakterei közé tartozik Isaac (Chris Medlin), Dana Sue egyik alkalmazottja, aki Serenity-be érkezik, hogy megtalálja édesanyját, és Erik (Dion Johnstone), Dana Sue szakács segédje, aki barátságot köt Helennel.

Mi várható a 3. évadban? A Sullivan's-i verekedés után Maddie azzal küzd, hogy hogyan segíthetne a legjobban Calnak. Emellett azon dolgozik, hogy tisztázza saját érzéseit. Helen nehéz döntések meghozatalára kényszerül az őt körülvevő férfiakkal kapcsolatban. És Dana Sue azt kutatja, hogy hogyan használhatja fel a hozzá váratlanul érkezett pénzösszeget a közösség segítésére úgy, hogy közben ne borítsa fel a családját.

dráma | romantikus

A Sullivannél történt veszekedés után Maddie azon fáradozik, hogy kitalálja, hogyan segíthetne Calnak, és közben próbálja megérteni a saját érzelmeit. Helennek nehéz... több»