A győztes, a SkyShowtime saját gyártású sorozata, a Berlinale- és Cseh Oroszlán-díjas filmrendező, Jan Hřebejk várva várt családi vígjátéka olyan sztárszereplőket vonultat fel, mint Ady Hajdu és Ivana Chýlková. A sorozat első epizódja már megtekinthető a SkyShowtime-on, a következő részek pedig hétfőnként jelennek meg.

A SkyShowtime első saját gyártású szlovák sorozata, a The Winner kezdő epizódja már 22 országban megtekinthető, a hatrészes minisorozat további részei pedig hétfőnként jelennek meg - kizárólag a SkyShowtime-on.

A The Winner egy magával ragadó családi vígjáték, amely egy kis európai ország volt miniszterelnökének, Hudák Viktornak (Hajdu Ady) az életében mélyül el, aki egy évtized után igyekszik újra kapcsolatba lépni politikai karrierje miatt elhanyagolt családjával. Megpróbál a mindennapokba beilleszkedni és visszanyerni lányai és felesége szeretetét. Ez az életforma azonban nap mint nap olyan szokatlan kihívásokat tartogat, amelyek olykor felülmúlják a parlamenti mandátuma alatt tapasztaltakat is. A sorozat a humor és a dráma tökéletes keverékével mutatja be Viktor, lányai, felesége és legközelebbi hozzátartozói kalandos mindennapjait.

Monty Sarhan, a SkyShowtime vezérigazgatója elmondta: "Kevesebb mint egy év telt el az indulásunk óta és a SkyShowtime lenyűgöző új, saját gyártású sorozatokat hozott közönségének. Izgatottan várjuk a SkyShowtime legújabb saját gyártású sorozata, a The Winner premierjét. A nézők szeretni fogják ezt az időszerű és szórakoztató történetet, amely a valódi és a családi politika ütközéséről szól"."

Az ismert cseh filmrendező, Jan Hřebejk (egy kultikus cseh vígjáték, a Pelíšky alkotója) művének forgatókönyvét Zuzana Dzurindová írta, az operatőr Martin Šácha volt. A főbb szerepeket a népszerű szlovák színész, Ady Hajdu mellett a Cseh Oroszlán-díjas Ivana Chýlková, a Cseh Oroszlánra jelölt Natalia Germani, valamint olyan fiatal, feltörekvő sztárok, mint Petra Dubayová és Rebeka Rigová játsszák. További szereplők: Noël Czuczor, Milan Ondrík, Zuzana Páleníková, Ján Jackuliak, Kristína Sisková, Rea Frlajsová, Vladislav Plevčík, Sarah Arató és Štefan Martinovič.

"A Győztesnek volt egy figyelemre méltó témája - a hosszú ideje hivatalban lévő miniszterelnök korai nyugdíjazása. A szerzők számos tragikomikus, megható helyzetet találtak ki. Az eredmény a családi vígjáték és a politikai szatíra különös keveréke, amelyet öröm volt forgatni" - mondta Jan Hřebejk, a sorozat rendezője.

A sorozat vezető producere Jan Bílek, executive producere Aleš Týbl, további producerek Tereza Polachová és Steve Matthews. A The Winner felvételei javarészt a szlovákiai Pozsonyban készültek.

70 A győztes  (2023)

vígjáték

SkyShowtime (2023.09.04.)

Családi vígjáték, amely egy kis európai ország egykori miniszterelnökének életét mutatja be, aki egy évtized után igyekszik újra kapcsolatba lépni családjával, amelyet... több»