Új az HBO Maxon: Ez a krimi thriller sorozat hasít most a platformon

Erősen indított az HBO Maxon a A törvény nevében - 4. évada, az eső epizód ugyanis 2 milliós nézettséget ért, a negyedik rész ráadásul csak fokozni tudta ezt a sikert.

Az epizód 28 százalékos növekedést produkált a nézettségben, azaz 2,6 millió megtekintést kapott. Ezek az adatok tulajdonképpen kombinálják a Nielsen lineáris nézettségi mérőit az HBO Maxon streamelésre vonatkozó adatokkal, amelyek az egyes epizódok premierjétől kezdődően szolgáltat a platform.

Összehasonlításképpen az Utódlás negyedik évadának premierje 2,3 milliós nézettséggel, A Fehér Lótusz második évada pedig 1,5 milliós nézettséggel indított. A törvény nevében negyedik évada a Warner Bros. Discovery jelentése szerint a debütálás óta eltelt egy hét alatt az 1. epizód nézettsége 2 millióról 7,5 millióra emelkedett.

A sorozat főszerepében ezúttal Jodie Foster, Christopher Eccleston, Fiona Shaw, John Hawkes, Kali Reis, Finn Bennett és Anna Lambe láthatók. A A törvény nevében - 4. évada tehát már elérhető a streamingszolgáltató műsorkínálatában, a sorozat mafabos adatlapján található HBO Max ikonra kattintva pedig közvetlenül el is indítható a lejátszás, amennyiben rendelkeztek előfizetéssel a szolgáltatónál.

dráma | krimi | misztikus

Liz Danvers és Evangeline Navarro nyomozók hat férfi eltűnése kapcsán kutatnak, akik a Tsalal sarkvidéki kutatóállomáson dolgoznak, ahol az éjszaka több mint 24 órán át tarthat. több»