Új befutó van James Bond szerepére

Noha a Nincs idő meghalni premierjére még őszig kell várniuk a rajongóknak, Daniel Craig utódjára azonban már most van néhány befutó.

A szereppel kapcsolatban korábban Idris Elba és Henry Cavill neve is felmerült, ám úgy tűnik, hogy az új James Bondot alakító színész nevére még egy ideig nem fog fény derülni. Ezzel kapcsolatban egyébként maga a film producere, Barbara Broccoli is mindössze azt nyilatkozta, hogy egyelőre Craigre tekintenek a 007-es ügynökként, a kaszting pedig egy darabig még várat magára.

Rege-Jean Page neve azonban még májusban merült fel a szerep kapcsán, bár A Bridgerton családsztárja akkoriban még nem tűnt a legesélyesebbnek, a helyzet mostanra viszont igencsak megváltozott, a fogadóirodáknál jelenleg ugyanis a fiatal színész vezet, megelőzve Tom Hardyt és James Nortont egyaránt.

Az MGM nemrégiben az Amazon égisze alá került, ezzel együtt pedig a James Bond jogok is, persze egyelőre a jövő titka, hogy a stúdió részéről milyen mértékű újításokra és változtatásokra számíthatunk.

akció | kaland | thriller

Az ikonikus brit titkosügynök, James Bond megpróbálja a háta mögött hagyni a múltját, kilépve az MI6-ből és a feladva a királynő és a korona védelmét Jamaicán telepszik... több»