75 Tomb Raider  (2018)

Megérkezett az év kalandfilmjének ígérkező Tomb Radier friss magyar szinkronos trailere.

Alicia Vikander eddig sem panaszkodhatott a szerepeire, és bár még mindig szemtelenül fiatal, már Oscar-díjjal is rendelkezik.  A dán lány és az Ex Machina sztárja ezúttal egy valódi blockbuster várományosnak ígérkező filmmel rukkol elő, mely ráadásul piszkosul jól fest, ami távolról sem mondható el az utóbbi évek videojáték adaptációiról. 

Ami a film történetét illeti, hét évvel édesapja eltűnése után a 21 éves Lara úgy döntött, hogy nem veszi át a család nemzetközi cégének irányítását, helyette inkább biciklis futárként dolgozik Londonban, és folytatja egyetemi tanulmányai. A fiatal lányt nem hagyja nyugodni apja eltűnése, ezért elutazik a férfi utolsó ismert tartózkodási helyére: egy a Japán partok közelében fekvő elhagyatott szigetre. Az utazás azonban nem várt fordulatot vesz, és Lara csak éles elméjére, vak hitére és makacs természetére támaszkodhat, ha túl akar lépni saját határain. Ha túléli a veszedelmes kalandot, valami egészen mássá válhat, mint utazása előtt, kiérdemelve a Tomb Raider nevet. 

A Tomb Raider rendezői székét  Roar Uthaug foglalhatta el, míg a forgatókönyvet az a Geneva Robertson-Dworet írta. A főbb szerepeket   Alicia VikanderNick FrostDominic WestHannah John-KamenWalton GogginsDaniel Wu és Michael Chapman alakítják. 

A Tomb Radier franchise eddigi két részében Angelina Jolie-t láthattuk Lara Croft szerepében, azonban ezek az adaptációk nem igazán váltották be a velük szemben támasztott elvárásokat. 

A Tomb Raider 2018. március 15-től látható a hazai mozikban. Az új magyar trailert idelent találjátok.