Új poszteren a Warcraft főhőseiA kép forrása: Blizzard

Az utóbbi időkben viszonylag keveset hallhattunk a jövő év egyik legjobban várt produkciója kapcsán, azonban ezen a héten alaposan beindult a hype.

A San Diegó-i Comic-Con óta mély hallgatás övezte a Blizzard Entertainment nagysikerű videojátékai, képregényei és regényei alapján készülő szuperprodukciót. A tegnapi fotók után azonban újabb anyag érkezett a filmhez, ugyanis a stúdió kiadta az első hivatalos posztert, és ha ez még nem lenne elég, pénteken érkezik az első előzetes is.

A plakáton a film két főhősét, Llany Wrynnt (Dominic Cooper), és az orkok Orgrimet (Robert Kazinsky). Az eddig látottak alapján igen ígéretesnek tűnik a produkció, ami egyáltalán nem véletlen, ugyanis Orgrim külsejét ugyanaz a csapat alkotta meg, akik a Marvel-filmek Hulkján is dolgoztak.  

A Warcraft: A kezdetek az eredeti tervek szerint 2015 végén került volna a mozikba, de az alkotók a Star Wars: Az ébredő Erő miatt 2016. március 11-ére tolták a premier dátumát.

A Duncan Jones rendezésében készülő film főbb szerepeiben olyan színészeket láthatunk majd, mint Ben Foster, Paula Patton és Dominic Cooper.

Tudj meg még többet a filmről a kattintás után!

warcraft film poszter