2020.10.29   szerző: csd   hozzászólások: 0

A Blumhouse és az Universal következő közös nagy dobásának számít a Freaky, amely nem csupán vérfagyasztónak, de halálian viccesnek is ígérkezik.

NA Freaky  (2020)

A film története szerint Millie Kessler épp tizennyolcadik születésnapja előtt áll. A lány nem túl népszerű a gimiben, társai állandóan cikizik, amikor azonban szölővárosát terrorizáló sorozatgyilkos, a Böllér őt szemeli ki következő áldozatának, Millie élete is hatalmas fordulatot vesz. 

A Böllér tőre ugyanis egy különös és misztikus fegyver, amelynek köszönhetően a gyilkos és következő áldozata egymás bőrében kötnek ki. A káosz rövidesen eluralkodik, Millie-nek pedig gyilkosa testében mindössze 24 órája maradt, hogy visszafordítsa a folyamatot, mielőtt ez az állapot véglegessé válik.

A film rendeőzi székét az a Christopher B. Landon foglalta el, aki a Boldog halálnapot! kapcsán lehet ismerős a szélesebb nézőközönségnek, a főbb szerepekben pedig Kathryn Newton és Vince Vaughn bukkannak majd fel. A Feaky premierjére ráadásul már nem kell sokáig várni, hiszen a film november 26-án érkezik a hazai mozikba.