Játssz egy Hyundai okostévéért! Login  
62%

Freaky (2020)

Freaky
Filmadatlap
 
27
Szereplők
3
Vélemények
14
Képek
5
Videók
 
rainman   2021. 02. 24.

legújabb vélemény

0

Nem mondom, hogy hatalmas csalódás volt, mert igazából nem számítottam semmi kiemelkedőre. Kb. ezt is kaptam. Egy kicsit a kilencvenes évek tinihorrorjaira hajazó (Tudom, mit tettél tavaly nyáron, Sikoly, Rémségek könyve) film, amely jól illeszkedik ... több»

 
accattone   2020. 12. 31.

2

Christopher B. Landon úgy látszik, a karrierje jelenlegi szakaszát arra tette fel, hogy klasszikus vígjátéki narratívákat ültessen át slasher-környezetbe. Eddig úgy tűnik, hogy nagyon jól csinálja. A Freaky már a címében is megidézi azt a Disney-vígj... több»


 
HETEDIK   2020. 12. 05.

0

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Ebben a gyászos évben minden filmnek örülni kell, még egy újabb Blumhouse sorozatgyártott horror-vígjátéknak is. A sztori a Tökös csajból ismerős lehet, de az elején még Jason is meg lett idézve. A filmet amúgy Vaughn elviszi a hátán, simán hozza min... több»

Galéria (14)

Kathryn Newton
Kathryn Newton
Kathryn Newton
Kathryn Newton
Celeste O\'Connor
Uriah Shelton
Vince Vaughn
Vince Vaughn
Kathryn Newton
Vince Vaughn
Vince Vaughn

Videók (5)

A film összbevétele 15 103 675 dollár volt (imdb.com).

 

A filmet Mary Rodgers 1972-ben megjelent Freaky Friday című könyve inspirálta.

(hp )
 

2019 augusztusában jelentették be hivatalosan, hogy Christopher B. Landon rendező és Jason Blum producer újabb horrorvígjátékot készít a Boldog halálnapot! után. Mivel részleteket nem árultak el a projektről, a sajtóban elterjedt a hír, hogy a film a Sikoly rebootja lesz, de ez végül kacsának bizonyult.

(hp )
 

A film munkacíme Freaky Friday, vagyis Rémisztő péntek volt.

(hp )
 

A film forgatása 2019. október 21-én kezdődött, és december 12-én ért véget. A munkálatok mindössze 35 napot vettek igénybe.

(hp )
 

A film első magyar nyelvű előzetesét 2020. szeptember 10-én hozta nyilvánosságra a UIP-Duna.

(hp )
 
Egyértelműen az utóbbi évek egyik legjobb horror-vígjátéka, de még talán általánosságban is érdemes a zsáner ikonikusabb darabjai mellett emelgetni, és valahogy kétlem, hogy ez a titulus az évek során lekopna róla. több»